© borna.com.hr

Pravilnik borna.com.hr

1. Svi materijali prikupljeni istraživačkim i novinarskim radom objavljuje se u formi u kojoj je informacija originalno iznesena. Formulacije zadržavaju izvorno značenje i ne podliježu političkim i/ili pristranim uređivačkim politikama. Svi materijali se objavljuj uz pristanak davatelja informacija bilo da je informacija iznesena u obliku intervjua, snimke sa javnih medija ili nekim trećim oblikom distribucije sadržaja. Svi sadržaji mogu se povući u koliko se smatra da članak vrijeđa na političkoj, religijskoj, etičkoj ili nekoj drugoj osnovi te će sadržaj biti uklonjen ako se za to iznesu smisleni dokazi. U koliko zamijetite takav sadržaj možete ga prijaviti na kontakt@borna.com.hr.

2. Ovo je ne profitabilni portal posvećen razvoju domekratskih procesa te podržava razvoj osnovnih ljudskih vrijednosti kao što su poštenje, iskrenost i povjerenje.

3. Reklamni sadržaj na portalu osigurava Google, budući da su vlasnici reklamnog prostora borna.com.hr ne odgovara za sadržaj reklamnih prostora na portalu. U koliko zamijetite oglas koji Vas vrijeđa ili smatrate ga neprimjerenog sadržaja to možete prijaviti na kontakt@borna.com.hr.

4. borna.com.hr je vlasništvo privatne osobe te ima procijenjenu vrijednost od 5 000,00 kn. Svaki pokušaj ometanja javne distribucije sadržaja objavljenog na adresi www.borna.com.hr podliježe kaznenom zakonu o otuđenju ili oštećenju tuđe stvari.

5. borna.com.hr koristi kolačiće i prati IP adrese posjetitelja kako bi omogućio pravedne ankete. Kolačići sprječavaju višestruke mogućnosti sudjelovanja u anketama i pridonose objektivnosti anketa. IP adrese se prate ali se ne koriste u reklamne i/ili marketinške svrhe. IP adresama nema pravo pristup treća strana ni pod kojim uvjetima. Anketni materijal koristi se u informativne svrhe na portalu borna.com.hr

6. www.borna.com.hr otvoren je 1.rujna 2004. zaštićen je autorskim pravima sa otvorenom licencom što znači da se članci i ostali sadržaj mogu pregledavati i koristiti u trećim izvorima besplatno uz navođenje osnovnog izvora “www.borna.com.hr” .

borna.com.hr